header

Galerie

De exposities worden gehouden in de galerie annex woonhuis van Loes. De galerie is het middelpunt van het tentoongestelde werk, maar ook in de verschillende kamers is het werk van de exposanten te bezichtigen. Een bezoek aan de galerie is dus tevens een rondgang door de woning en de bijbehorende landschapstuin.

Exposities vinden plaats op twee achtereenvolgende weekenden in april, mei, september en december. Er wordt werk getoond van kunstenaars van verschillende disciplines uit binnen- en buitenland. Schilderijen, objecten, brons, glas, toegepaste kunst. Ook exposeren wij kleding en sieraden. Eén keer per jaar is er een modeshow.

De kunst van het (weer)zien

De expositie in april is een bijzondere tentoonstelling onder de titel "de kunst van het (weer)zien". Er wordt dan werk getoond uit privécollecties van verzamelaars. Het tentoongestelde werk geeft een indruk van kunst uit de jaren 1950 - 1990. Het wordt voor verkoop aangeboden en is zeker voor verzamelaars zeer de moeite waard.

Beeldentuin

In de achter de galerie gelegen landschapstuin vinden exposities plaats van diverse kunstenaars: beelden in brons, keramiek, metaal en glas. Exclusief zijn de beelden van Loes Koster die zij samen maakt met Lolke van der Bij: objecten van RVS met raku keramiek.

De beelden staan opgesteld in een fraaie landschapstuin waar naast wilde planten een grote verscheidenheid aan bomen, struiken, heesters en vaste planten te bewonderen is. De beelden vormen een natuurlijke eenheid met de sfeer van de tuin.

garden
 
Gene Eggen

Openingstijden

Tijdens exposities zijn wij open op vrijdag, zaterdag en zondagmiddag van 12.00 - 17.00 uur, in de overige perioden kunt u een afspraak maken.